DC League of Super-Pets Super Launch Krypto Figure and Vehicle

25.00

Ka stok

Luftuesit e vegjël të krimit mund ta dërgojnë Krypto Superqenin të “fluturojë” në aksion, ashtu si në filmin DC League of Super-Pets, me këtë figurë dhe automjet Super Launch Krypto nga Fisher-Price.

Fëmijët mund të vendosin Krypto Superqenin në avionin e tij të “padukshëm” dhe të shtyjnë për të “patrulluar” qytetin, me derrat e këqij të Lulusë që sillen nëpër qytet, ata mund të shtypin butonin për të nisur Krypto nga automjeti dhe ta dërgojnë atë “të fluturojë” në aksion!

 

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin automjetin me shtytje Krypto dhe Invisible Jet
  • Fëmijët mund të rijetojnë aksionin e filmit DC League of Super-Pets me këtë set figurash dhe automjetesh
  • Si figura ashtu edhe automjeti kanë rrota pune për shumë lojëra garash emocionuese, me shtytje
  • E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

MATTEL TOYS

Manufacturer Number

HGL18

Our Product Number

556905

Age

3 – 5, 5 – 8