Dig Team Fairy Breakout Fantasy Door Game

12.00

SKU: 558173 Kategori: ,

Një lojë e shkëlqyeshme ndijore, fëmijët mund të përdorin mjetin e goditjes me daltë dhe çekiç për të gërmuar dhe gjetur 5 pjesët e thesarit të fshehur të zanave!

Për më shumë kohë për të luajtur, shikoni pjesën e pasme të letrave të lojës për pak frymëzim!

Karakteristikat e produktit:

  • Bllok gërmimi, mjet gërmimi i shumëfishtë, karta karakteresh, sende zanash për të gërmuar, udhëzime
  • Promovon kreativitetin dhe imagjinatën
  • E pershtatshme per moshat 5+ vjeç

Specifications

Manufacturer

RMS INTERNATIONAL

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

R65-5318

Our Product Number

539261

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.