Disney Pixar Lightyear 12″ XL-01 Buzz Lightyear Figure

23.99

Ka stok

SKU: 556886 Kategori:

Fëmijët mund të eksplorojnë botën e Disney dhe Pixar’s Lightyear deri në pafundësi dhe më gjerë me këtë figurë të madhe 12″ XL 01 Buzz Lightyear.

Historia e origjinës së astronautit që frymëzoi lodrën e preferuar të të gjithëve Space Ranger

E pershtatshme per moshat 4+ vjec

Specifications

Manufacturer

MATTEL TOYS

Manufacturer Number

HHK31

Our Product Number

556886

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5