Disney Stitch 5 Piece Collectible Figure Set

29.99

Ka stok

SKU: 562557 Kategori: ,

Sillni në shtëpi aventurat e Disney’s Lilo and Stitch me setin e figurave me thurje të koleksionueshme.

Ky set figurash me pesë pjesë shumë të detajuara përmban Stitch dhe Angel. Çdo figurë ka detaje të shkëlqyera të karakterit dhe vjen në një pozë argëtuese dhe ekspresive.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti përfshin 1 x Figurë Superhero Stitch, 1 x Stitch & Scrump Figure, 1 x Figurë Alien Stitch, 1 x Figurë Hula Stitch dhe 1 x Figurë engjëlli
  • Çdo figurë është afërsisht 8 cm e gjatë
  • Vjen në një madhësi argëtuese koleksionuese
  • E pershtatshme per 3+ vjet

Specifications

Manufacturer

JUST PLAY

Manufacturer Number

46211

Our Product Number

562557

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5