Draughts Game

9.50 19.00

Ka stok

SKU: 534239 Kategori: , , Etiketë:

Bëhuni gati për të luajtur drafte klasike me miqtë dhe familjen tuaj.

Lëvizni numëruesit tuaj në mënyrë diagonale dhe përpiquni t’i merrni pjesët e kundërshtarit përpara se të marrin tuajat: është një garë drejt fitores! Praktika e bën të përsosur, zotëroni strategjinë tuaj dhe bëhuni mjeshtër i drafteve.

Ftoni miqtë dhe familjen tuaj të marrin pjesë në një turne epik draftesh në shtëpinë tuaj. Ky set përfshin dërrasën me kuadrate dhe sportelet bardh e zi. Thjesht mësoni rregullat dhe jeni gati për të luajtur.

Specifications

Manufacturer

David Halsall

Manufacturer Number

1374327

Our Product Number

534239

Safety Information

Not suitable for children under 36 months