Droplets Pull & Go Turtle

8.00

Ka stok

SKU: 549617 Kategori: , ,

Splish, Splash, Splosh!!! Bëhuni gati për kohën e banjës me breshkën Droplets Pull & Go.

Thjesht tërhiqni pllakën në miniaturë të breshkave dhe vendoseni në banjë në mënyrë që të mund të lëvizë nëpër ujë, duke përdorur rrokullisjet e saj për t’u rrotulluar dhe për t’u spërkatur dhe për të bërë mini valë. Fëmijëve do t’ju pëlqejë të spërkaten me breshkën, duke e bërë atë të notojë përpara dhe mbrapa

Gama e Droplets do të ndihmojë fëmijët të kenë besimin në ujë dhe të zhvillojnë koordinimin e syve dhe duarve.

E përshtatshme për moshat 18+ muaj

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

312-17120-B

Our Product Number

549617

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.