Droplets Scoop & Pour Bath Buckets

8.00

Ka stok

Splish, Splash, Splosh!!! Bëhuni gati për kohën e banjës me kovat e banjës me Droplets Scoop & Pour.

Këto kova shumëngjyrëshe janë të shkëlqyera për shumë argëtim me spërkatje në banjë! Mbushni secilën nga 5 kovat me ujë ndërsa luani dhe shikoni ujin të rrjedh nga vrimat e spërkatjes. Kovat përmbajnë gjithashtu dizajne të adhurueshme për të eksploruar vogëlushi juaj. Përdorni kovat si pjesë të mësimit të tyre të hershëm, duke i mësuar se si të numërojnë 1-5 ose inkurajojini të numërojnë figurat e krijesave shumëngjyrëshe për të mësuar vizualisht. Çdo kovë ka një dorezë të trashë e cila është e përkryer për duar të vogla. Ky grup është i shkëlqyeshëm për inkurajimin e aftësive të shkëlqyera motorike dhe ndihmon në zhvillimin e hershëm.

Gama e Droplets do të ndihmojë fëmijët të kenë besimin në ujë dhe të zhvillojnë koordinimin e syve dhe duarve.

Karakteristikat e produktit:

Seti përmban: 5x kova

E përshtatshme për moshat 12+ muaj

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

312-17129-B

Our Product Number

551540

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.