Early Learning Centre Bits & Basics PVA Glue 300ml

3.00

Vetëm 1 stok

Pritini dhe ngjisni për orë të tëra argëtimi me këtë shishe 300 ml ngjitës PVA nga linja e Early Learning Centre.

Ky ngjitës PVA është i përsosur për të gjitha aktivitetet tuaja artizanale. Nga papier-mâché tek krijimi i kartave, ka kaq shumë mundësi për t’u bërë krijues. Çfarë do të bëni me tuajat?

Nënave dhe baballarëve do t’ju pëlqejë që ky ngjitës PVA vjen në një shishe të lehtë për t’u përdorur me një kapak të sigurt, por mund të ia vlen t’u kërkoni prindërve për ndihmë nëse keni nevojë për të. Plus, kur të jeni artistik, do të ndihmoni të zhvilloni krijimtarinë tuaj, koordinimin e syve dhe dorës dhe gjithashtu aftësitë imagjinative të lojës.

Për moshat 3+ vjeç.

Specifications

Manufacturer

Addo ELC

Manufacturer Number

148269

Our Product Number

541912

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11