Early Learning Centre Bits & Basics Ready Mix Paint 300ml – Black

2.00

Ka stok

Jepni jetë pikturave tuaja me Bojën e Zezë 300 ml nga linja Early Learning Center.

Kjo bojë e zezë është një domosdoshmëri për kutinë tuaj të artit. Ai prodhon një nuancë të zezë të thellë, e cila është e përkryer për të pikturuar hijet, qiellin e natës apo edhe kafshët tuaja të preferuara (si jaguarët apo arinjtë!).

Ashtu si të gjitha produktet Early Learning Center, Black Ready Mix Paint është bërë nga përbërës të cilësisë së lartë dhe është i sigurt për t’u përdorur për të vegjlit (me mbikëqyrje, në varësi të moshës së tyre).

Specifications

Product Dimensions

Height: 18.0 cm Width: 5.5 cm Depth: 5.5 cm

Manufacturer

Brian Clegg

Manufacturer Number

148276

Our Product Number

541911

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11