Early Learning Centre Bits & Basics Ready Mix Paint 300ml – Green

2.00

Ka stok

Shtoni diçka shtesë në kryeveprën tuaj të radhës me këtë shishe 300 ml me bojë të gjelbër nga linja e Early Learning Centre.

Ka kaq shumë gjëra të ndryshme që mund të krijoni me këtë bojë të mrekullueshme të gjelbër! Nga alienët jashtëtokësorë te pemët e bukura të larta.

Kjo shishe me bojë të gjelbër 300 ml vjen në një shishe me kapak të sigurt. Plus, nënave dhe baballarëve do t’ju pëlqejë që kjo ndihmon në zhvillimin e krijimtarisë suaj gjithashtu.

E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Brian Clegg

Manufacturer Number

148274

Our Product Number

541910

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11