Early Learning Centre Bits & Basics Ready Mix Paint 300ml – White

2.00

Ka stok

Ndihmoni që koha e artit të bëhet edhe më argëtuese me këtë shishe 300 ml të bojës së bardhë nga Early Learning Centre.

Ka kaq shumë gjëra të ndryshme që mund të krijoni me këtë bojë të bardhë të ndritshme! A mund të bëni burrë dëbore, çorape ose një marshmallow?.

Të rriturit do të vlerësojnë që kjo bojë ndihmon në mbështetjen e krijimtarisë dhe imagjinatës së fëmijëve, ndërsa zhvillon koordinimin e tyre sy-dorë.

Specifications

Manufacturer Number

148275

Our Product Number

541909

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11