Early Learning Centre Bubble Jar

8.00 10.00

Vetëm 2 stok

SKU: 548884 Kategori: , , , Etiketë:

Fëmijët mund të shijojnë orë të tëra argëtimi me fryrje, flluska dhe shpërthyes me këtë grup lojërash Bubble Jar të Qendrës së Mësimit të Hershëm.

Ky grup plot argëtim inkurajon lojën aktive ndërsa fëmijët fryjnë, ndjekin dhe shpërthejnë flluskat e tyre. Ata mund të derdhin tretësirën e flluskave në tabaka dhe të zhyten në shufrat e flluskave. Më pas, ata mund të fryjnë sa më shumë flluska që të munden duke shijuar kohën e lojës në kopsht.

Të rriturit do të vlerësojnë se vrapimi, kërcimi dhe ndjekja e flluskave ndihmon në mbështetjen e zhvillimit fizik të fëmijëve dhe koordinimin sy-dorë.

Karakteristikat e produktit:

Set flluskë për argëtim jashtë

Seti përmban: 2x shishe tretësirë flluskë (4 fl. oz.), 4x shufra flluskash dhe 2x tabaka me flluska

E shkëlqyeshme për koordinimin dorë-sy dhe zhvillimin fizik

Dimensionet e produktit: 18,5 cm (H) x 13 cm (W) x 13 cm (D)

Dimensionet e paketimit: 18,5 cm (H) x 13 cm (P) x 13 cm (D)

Specifications

Manufacturer

ADDO PLAY

Manufacturer Number

200297

Our Product Number

548884

Age

3 – 5, 5 – 8