Early Learning Centre Eco-friendly Mummy & Baby Seals

29.99

Vetëm 2 stok

Dhurojini fëmijës lodrën e parë me setin e Early Learning Centre, super të butë dhe të mrekullueshëm.

Çifti i adhurueshëm i mamit dhe foshnjës fokë janë lodrat e para perfekte për çdo të porsalindur, të paraqitura në paketim të bukur me një etiketë dhuratë. Kompleti përfshin një fokë mami e cila është e bardhë dhe me gëzof, e shoqëruar me një fokë më të vogël në një material të butë pelushi. Të dy kanë sy të qëndisur, rrokullisje të buta dhe një shumëllojshmëri tekstesh të ndryshme për t’i eksploruar foshnjat ndërsa luajnë me miqtë e tyre të dashur të oqeanit. I bërë në mënyrë të qëndrueshme duke përdorur materiale të ricikluara dhe prekje prej pambuku natyral, ky grup lodrash është bërë nga 9 shishe të ricikluara. E përkryer për t’u përkëdhelur kur janë të vegjël ose për të ndërmarrë aventura ndërsa rriten, fëmijët do ta pëlqejnë setin e tyre të butë të oqeanit.

Ky seti i adhurueshëm do të stimulojë shqisat e foshnjës dhe do të jetë një shtesë ngushëlluese për fëmijërinë e tyre të hershme.

Karakteristikat e produktit:

  • Set dhuratë e parë e foshnjës super e butë për përqafim dhe eksplorim ndijor
  • Seti përmban: 1x fokë mami prej pelushi dhe 1x fokë pelushi bebe
  • Projektuar për të stimuluar shqisat e foshnjës
  • Bërë në mënyrë të qëndrueshme duke përdorur materiale të ricikluara dhe prekje pambuku natyral
  • I përshtatshëm që nga lindja
  • Dimensionet e produktit: 13cm (H) x 27cm (W) x 30cm (D)
  • Dimensionet e paketimit: 25cm (H) x 29cm (W) x 17cm (D)
  • E përshtatshme për moshat 0+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Addo ELC

Manufacturer Number

200367

Our Product Number

551692

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child