Early Learning Centre Hop Along Unicorn

31.99

Ka stok

SKU: 554575 Kategori: , , ,

Shkoni përpara në argëtim magjik me këtë Unicorn Hop-Along nga Early Learning Centre.

Le të mbahemi tek veshët e trashë të njëbrirëshit dhe të vrapojmë përreth. Mund të kërcejmë nëpër dhomë ose të kërcejmë jashtë. Ne mund të shpikim aventura emocionuese ndërsa kënaqemi duke kërcyer përreth dhe duke pretenduar se fluturojmë me magji.

Ideale për lojëra me imagjinatë dhe aktive, kjo krijesë simpatike e ëmbël dhe e fryrë është e mrekullueshme për të inkurajuar të voglin tuaj të lëvizë dhe të krijojë ekuilibër.

Karakteristikat e produktit:

  • Njëbrirësh vezullues me një bri argjendi
  • Seti përmban: 1x njëbrirësh me hop
  • E shkëlqyeshme për të luajtur me miqtë jashtë
  • Doreza veshësh të trashë me kapje të lehtë për mbështetje
  • Lehtë për tu fryrë dhe shfryrë me pompë (pompa nuk përfshihet)
  • Ndërton besim, koordinim dhe zhvillim fizik
  • Dimensionet e produktit: 39cm (H) x 20cm (W) x 41cm (D)
  • Dimensionet e paketimit: 37cm (H) x 24.5cm (W) x 14cm (D)
  • E përshtatshme për moshën 12 muaj deri 3 vjeç

Specifications

Manufacturer

ADDO-ELC

Manufacturer Number

200541

Our Product Number

554575

Safety Information

Not suitable for children under 36 months