Early Learning Centre Monty Monkey and his Motor Car

16.00

Monty, majmuni i adhurueshëm është gjithmonë gati për aventura. Vendoseni Monty në makinën e tij shumëngjyrëshe për një udhëtim argëtues. Ku do të shkoni së pari? Jepini makinës një shtytje të madhe dhe më pas shikoni se ku përfundon ai. Merr makinën dhe provo sërish.

Krahët, këmbët dhe koka e Monty-t lëvizin dhe klikojnë dhe ka veshë me teksturë të butë – e shkëlqyer për të stimuluar shqisat e të voglit. Shtytja e makinës është një mënyrë e shkëlqyer që të vegjlit të kënaqen duke qenë aktivë dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre motorike.

Karakteristikat e produktit:

përfshin: 1x majmun Monty dhe 1x makinë
Klikimi i kokës, krahëve dhe këmbëve
Veshë me teksturë të butë
Ndihmon me aftësitë e shkëlqyera motorike
Nxit lojën imagjinative dhe zhvillimin e aftësive sociale
Dimensionet e produktit: 11cm (H) x 13cm (W) x 15cm (D)
Dimensionet e paketimit: 18cm (H) x 23.5cm (W) x 13cm (D)
E pershtatshme per moshat 12+ muaj

Specifications

Manufacturer

ADDO ELC

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

200671

Our Product Number

559477

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.