Early Learning Centre Rhyming Trios

9.00

Bëhuni i pari që do të gjeni të gjitha fjalët tuaja të rimuara me këtë lojë argëtuese mësimore nga Early Learning Centre Rhyming Trios.

Vendosni të gjithë letrat e figurave dhe thoni me radhë fjalët me zë të lartë. Cilat fjalë tingëllojnë të ngjashme me njëra-tjetrën? Çdo letër ka 2 letra të tjerë që rimojnë me to. Mund t’i gjeni ato? Pasi të ndiheni më të sigurt, luani si një lojë kujtese dhe ktheni me radhë letrat dhe përpiquni t’i përshtatni ato me fjalët tjera që rimojnë.

Të mësuarit me Rhyming Trios është një mënyrë argëtuese për t’i mësuar fëmijët se si të lexojnë dhe i ndihmon ata të përmirësojnë aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe inkurajon leximin.

Karakteristikat e produktit:

Lojë me përputhje fjalësh me rimë
Seti përmban: 4x tabela loje, 45x letra rimash dhe 1x fletëudhëzime
45 fjalë të rimuara për të mësuar
Ideale për 1-4 lojtarë
Nxit aftësitë e të lexuarit
Zhvillon vetëdijen për tingujt e gjuhës
Inkurajon zhvillimin e aftësive sociale dhe zgjidhjen e problemeve
E pershtatshme per moshat 4+ vjeç

Specifications

Manufacturer

ADDO ELC

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child

Manufacturer Number

200487

Our Product Number

551749

Age

3 – 5, 5 – 8

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.