Early Learning Centre Tennis Zoomer

35.99 39.99

Ka stok

SKU: 540761 Kategori: , , , , Etiketë:

Argëtim për të luajtur me shkop dhe top kundër një kundërshtari, ky Tenis Zoomer nga Early Learning Centre është i shkëlqyeshëm për të luajtur me top!

Përpiquni të kaloni topin përpara lojtarit tjetër duke lëvizur kordonin lart ose poshtë spirales për të fituar lojën. Ju gjithashtu mund të luani vetëm, duke goditur topin mbrapa dhe përpara sa më shpejt që të mundeni ose duke e ndjekur atë. E krijuar për të luajtur në çdo sipërfaqe, ajo ka një bazë të fortë e cila mund të mbushet me rërë ose ujë.

E shkëlqyeshme për argëtim në natyrë, Tennis Zoomer është e përkryer për të praktikuar aftësitë e goditjeve pa u shqetësuar për humbjen e topit dhe një mënyrë e shkëlqyer për të zhvilluar koordinimin dorë më sy.

Lojë argëtuese në natyrë për moshat 3-8 vjeç.

Karakteristikat e produktit:

Lojë e lehtë dhe argëtuese në natyrë

Seti përmban: 2x raketa, 1x top me lidhëse, 2x shtylla plastike dhe lidhës dhe 1x bazë

Baza mund të mbushet me rërë ose ujë

Ngjyra të ndritshme, argëtuese

E shkëlqyeshme për argëtim në natyrë

E shkëlqyeshme për lojë aktive, fitnes dhe aftësi koordinuese

Dimensionet e produktit: 125cm (H) x 28.5cm (W) x 28.5cm (D)

Dimensionet e paketimit: 46cm (H) x 29cm (W) x 14.5cm (D)

Specifications

Manufacturer

ADDO PLAY

Manufacturer Number

145631

Our Product Number

540761

Age

3 – 5, 5 – 8