Early Learning Centre Wooden Lovely Lolly Playset

15.00 20.00

Ka stok

Fëmijëve do t’ju pëlqejë luajtja e roleve gjatë verës me këtë set lojërash prej druri nga Early Learning Centrre.

Le të ndërtojmë një dyqan ëmbëlsirash akulli! Fëmijët do të duan t’u shesin akulloret shumëngjyrëshe miqve dhe pelushëve të tyre. Ata mund t’i vendosin në stendë, pastaj t’ua shesin klientëve të tyre të uritur. Ose, ata mund të ndërrojnë role dhe të pretendojnë se janë klientë. A preferojnë ëmbëlsira frutash me spërkatje apo ëmbëlsira tropikale akulli?

I përsosur për dhurata, ky set prej druri me ngjyra inkurajon lojën dhe frymëzon imagjinatën e fëmijëve.

Karakteristikat e produktit:

Set i ëmbëlsirave të bukura me një stendë për të shërbyer

Seti përmban: 3x embëlsira akulli dhe 1x mbajtëse lolly akulli

Bërë nga druri me burim të qëndrueshëm

E përkryer për dhurata

Inkurajon lojën imagjinative

Dimensionet e produktit: 12,5 cm (H) x 18,5 cm (P) x 3,5 cm (D)

Dimensionet e paketimit: 12.5cm (H) x 20cm (W) x 5cm (D)

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

200188

Our Product Number

546419

Safety Information

Not suitable for children under 36 months