Early Learning Centre My First Measuring Set

18.00

Vetëm 1 stok

Fëmijëve do t’ju pëlqejë të eksperimentojnë me setin e parë të matjes nga Early Learning Centre.

Nga shkencëtarët e vegjël deri te furrtarët e rinj, ky set matës premton shumë argëtim edukativ. Fëmijët mund të praktikojnë mbushjen e kontejnerëve të ndryshëm dhe krahasimin e niveleve të volumit të lëngut të tyre të zgjedhur.

Brenda kompletit do të gjeni 11 gota shumëngjyrëshe në një sërë formash dhe madhësish. Përfshihet gjithashtu një fletë loje, e cila ka shumë këshilla për t’i ndihmuar të vegjlit tuaj të luajnë.

Për moshat 4+ vjeç.

Specifications

Manufacturer

ADDO ELC

Our Product Number

546453

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.