Extreme 360 RC Stunt Double – Side Roll Car – Blue

19.99

Vetëm 1 stok

SKU: 548078 Kategori:

Kërkuesit e emocioneve do të pëlqejnë të zotërojnë rrokullisjet dhe marifetet më të lezetshme me telekomandë me makinën “Extreme 360 RC Stunt Double – Side Roll Car”.

Gomat e mrekullueshme të trasha në këtë model e lejojnë atë të kërcejë nga pengesat dhe madje të vozisë me kokë poshtë!

Përdorni dy levë për të ndezur rrotat e djathta dhe të majta dhe për të arritur manovrimin e nivelit tjetër.

Garoni me shpejtësi deri në 7 km/h dhe bëhuni një brez i gjelbër i shfrytëzimeve të mahnitshme të rrokullisjes dhe rrëzimit të rrotave!

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1 makinë që rrokulliset në 360 shkallë, 1 telekomandë në ngjyrë blu
  • Bateritë e nevojshme (Nuk përfshihen 2x AA dhe 4x AAA)
  • E përshtatshme për moshat 6+ vjeç

Specifications

Manufacturer

DOUBLE STAR

Manufacturer Number

1165

Our Product Number

548078

Safety Information

Not suitable for children under 36 months