Fisher-Price Laugh & Learn Let’s Connect Laptop Toy

39.99

Bebi do të argëtohet shumë me laptopin Laugh & Learn Let’s Connect nga Fisher-Price.

Kjo lodër elektronike përmban detaje realiste, të tilla si video thirrje argëtuese me qenushin dhe miqtë, butona interaktivë për të shtypur dhe një rul muzikor që aktivizon dritat shumëngjyrëshe dhe mbi 55 këngë, tinguj dhe fraza. Ekzistojnë gjithashtu tre nivele të mësimit që mund t’ia aftësive të fëmijës tuaj ndërsa rritet.

Karakteristikat kryesore:

  • Inkurajoni fëmijën tuaj të argëtohet gjatë mësimit, pavarësisht nëse është në shtëpi apo jashtë, me lodrën elektronike Fisher-Price Laugh & Learn Let’s Connect Laptop.
  • Përmban drita shumëngjyrëshe dhe mbi 55 këngë, tinguj dhe fraza për të argëtuar të voglin tuaj.
  • Me nivelet e të mësuarit Smart Stage që i mëson fëmijës tuaj alfabetin, ngjyrat, numërimin, përshëndetjet dhe fjalët ne anglisht dhe frengjisht.
  • Përfshin detaje realiste me butona të tastierës me numra dhe shkronja, një rrëshqitës ekrani dhe një rul që janë të gjitha perfekte për t’i mbajtur duart e vogla të zëna.
  • Pasqyra dhe një tastierë prekëse me dritë, të cilat mund të ndihmojnë në përmirësimin e aftësive vizuale të foshnjës tuaj në një moment kyç në zhvillimin e tyre.
  • Ky laptop mësimor përfshin një ekran të varur që paloset si një laptop i vërtetë, duke e bërë atë të përsosur për të luajtur gjatë udhëtimit.
  • E pershtatshme per moshat 6+ muaj

Specifications

Manufacturer

MATTEL TOYS

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

HGW96

Our Product Number

552676

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.