Fisher-Price Laugh & Learn Lil’ Gamer

29.99

Ka stok

Luaj, mëso dhe zbulo me grupin e lojërave Fisher-Price Laugh & Learn Lil’ Gamer!

Kjo lojë argëtuese vjen në një dizajn retro dhe e bën mësimin argëtues për fëmijën. Kur fëmija shtyp butonat, “loja” do të fillojë. Mbi 60 këngë, tinguj dhe fraza janë të integruara në pajisjen që fillon të luajë sa herë që zhvendosen format ose shtypen butonat.

Konsola me ngjyra të ndezura është madhësia perfekte për t’u kapur nga duart e vogla. Dritat dhe ngjyrat angazhojnë shqisat e foshnjës për lojë emocionuese, herë pas here.

Karakteristikat e produktit

  • Fisher-Price Laugh & Learn Lil’ Gamer do ta bëjë të voglin tuaj të ndihet sikur ka edhe një tastierë lojrash, ashtu si të rriturit e tij!
  • Konsola e lodrave me pamje realiste ka një tastierë D, butona A dhe B, ekran ndriçues si dhe rrëshqitës të formave.
  • Shtypja e butonave do të aktivizojë dritat, këngët, tingujt dhe frazat që mësojnë ngjyrat, format, numrat dhe drejtimet.
  • Fisher-Price Laugh & Learn Lil’ Gamer është perfekt për t’u kapur nga duart e vogla, dhe shtypja e çelësave dhe butonave do të forcojë koordinimin dhe shkathtësinë e syve dhe dorës së fëmijës suaj.
  • E pershtatshme per moshat 6+ muaj

Specifications

Manufacturer

Mattel

Manufacturer Number

HBC89

Our Product Number

550613

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

0 – 3