Fuggler – Blue Gaptooth McGoo – Funny Ugly Monster Soft Toy

9.99 15.00

Vetëm 1 stok

Blerës kujdes: adoptimi i një Fuggler 22 cm nuk është për ata që janë të dobët!

Ky përbindësh i shëmtuar qesharak Snuggler Edition Gaptooth McGoo është djallëzor, i keqkuptuar dhe më e rëndësishmja, nuk pritet asgjë e mire prej tij.

Ky përbindësh i çmendur, blu i shndritshëm, ka sy të dyshimtë dhe një set dhëmbësh të çrregullt si njeriu. Mos u mashtroni nga pëlhura e tij blu e butë!

Snuggler Edition Fugglers kanë lesh super të butë, por nuk janë për t’u nënvlerësuar! Duke shkaktuar edhe më shumë kërdi se zakonisht, kini kujdes nga këta “Fugglers” nga ngjitësi me fletë holografike në paketë dhe sigurohuni që dëshironi të adoptoni këta personazhe me sjellje të keqe.

Çdo Fuggler është krejtësisht unik, pse nuk e shihni nëse mund t’i mbledhni të gjitha dhe të bashkoni të gjithë bandën për një aventurë krejtësisht të çuditshme?

E përshtatshme për moshën 4+ vjeç

Addo Play ka hyrë në një marrëveshje shumëvjeçare me Spin Master, për të licencuar dhe prodhuar markën Fugglers™

Specifications

Manufacturer

ADDO PLAY LTD

Manufacturer Number

320-15105-I

Our Product Number

553448

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5