Fun Time Shape Turtle

15.00

Vetëm 2 stok

SKU: 514588 Kategori:

Argëtohu me orë të tëra me Fun Time Shape Turtle.

Ajo vjen me një vend grumbullimi mbrapa për të ruajtur format shumëngjyrëshe. Për më tepër, të gjitha pjesët e vogla janë të lehta për t’u kapur nga duart e vogla. Tërhiqeni ose shtyni breshkën dhe ajo do të fillojë të lëvizë. Të mjaftueshme për të mbajtur të argëtuar çdo vogëlush.

Specifications

Manufacturer

Padgett

Manufacturer Number

5006

Our Product Number

514588

Age

0 – 3, 3 – 5