Fun Time Tumbling Unicorn Friend

8.00

SKU: 539239 Kategori: ,

Kjo lodër njëbrirësh është super e lezetshme dhe shumë argëtuese!

Kënaquni duke luajtur me këtë lodër argëtuese që rrotullohet. Kjo zhurmë me ngjyra të ndezura është e përkryer për zhvillimin e të kuptuarit të lëvizjes. Shikoni teksa bien topat shumëngjyrësh dhe rrotullohen rreth njëbrirëshit ndërsa e ktheni atë.

Vogëlushi juaj do të jetë i angazhuar gjatë gjithë kohës nga kjo lodër e mrekullueshme dhe e adhurueshme. Ata do të magjepsen nga ngjyrat dhe tingujt që dëshmojnë ndërsa lëvizin dhe luajnë.

E përshtatshme për moshat 12+ muaj

Specifications

Manufacturer

Padgett

Manufacturer Number

5953

Our Product Number

539239

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.