Galt – Tummy Time Ted Pillow

24.99

S’ka stok

SKU: 555625 Kategori: , ,

Ky jastëk Galt Tummy Time Ted është i përshtatshëm që nga lindja dhe mbështet fëmijën gjatë lojës dhe ata mësojnë të eksplorojnë botën përreth tyre.

Kjo mbështetëse e fryrë e mbuluar me pëlhurë të butë dhe me dizajn miqësor fryrëse për fëmijën gjatë kohës së barkut ndërsa ata eksplorojnë lodrat e piknikut.

Karakteristikat e produktit

  • Jastëk i fryrë për kohën e barkut me një dizajn argëtues pikniku
  • Lodra pikniku të shkëputshme me tekstura dhe tinguj të ndryshëm
  • Mbulesë që lahet në makinë
  • I përshtatshëm nga lindja deri në rreth 8 muaj

Specifications

Manufacturer

James Galt

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

1004993

Our Product Number

550161

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.