Game Of Things

20.00

SKU: 555772 Kategori: , ,

Me tema të çmendura si “GJËRAT… që nuk duhet të bësh kur je i zhveshur”, lojtarët duhet të shkruajnë përgjigjet e tyre, si: “fluturo një pulëbardhë”, “gym” ose “hidh mbeturinat”. Thjesht nuk ka përgjigje të gabuara…

Por sa mirë e njihni shokët tuaj të ekipit? Synimi i Lojës “Things…” është të kuptoni se kush ka dhënë cilën përgjigje.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 300 letra tema, bllok përgjigjesh, bllok pikësh, 8 lapsa dhe udhëzime.
  • Është një lojë që të bën të qeshësh fort për 4 ose më shumë lojtarë.
  • Përshtatshme për moshat 14 vjeç e më sipër. Nuk kërkohen bateri.

Specifications

Manufacturer

Playmonster UK Ltd

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

555772

Age

Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.