Giordani movement system trio easy club beige

399.00 499.00

SKU: 668061 Kategori: Etiketë:

Sistemi i transportit i përbërë nga një karrocë fëmijësh, sedilje makine dhe mbajtëse për fëmijë. Me kornizë metalike, sedilje e kthyeshme për karrige, sedilje om.0+, mbyllje libri, dorezë e rregullueshme me një lartësi, 2 rrota të pasme dhe 2 rrota rrotulluese përpara. Mbyllur qëndron vetëm. Pjerrësia e pasme e rregullueshme në 4 pozicione dhe mbështetësi i këmbëve gjithashtu i rregullueshëm. Shiriti mbrojtës i përparmë, mbulesa e papërshkueshme nga uji, koshi për sende të vogla i përfshirë. Karte për fëmijë e miratuar për përdorim nga 0-10 kg peshë fëmijësh dhe sedilje makine Om.0+, deri në 13 kg peshë fëmijësh.

Dimensionet:

Port-bebe : 107x60x97.5 cm, Pesha 4 kg

Sedilja e makinës: Grupi 0+, pesha e fëmijës deri në 13 kg, pesha e sediljes 3.2 kg

Karroca : dimensionet e mbyllura 99×31 cm, dimensionet e hapura 105×59,5×84 cm, pesha 8,5 kg

Specifications

Manufacturer

GIORDANI

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

8054688011812

Our Product Number

668061

Age

0 – 12 Months

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.