GL Style Beach Happy Make Your Own Sugar Scrubs

7.00

Vetëm 1 stok

SKU: 544787 Kategori: ,

Krijoni një spa në shtëpinë tuaj me pastruesit e sheqerit që bëni vetë nga GL Style Beach Happy.

Është koha për të eksfoluar! Këto pastrues sheqeri me aromë të këndshme janë shumë të lezetshme. Përdorni të gjithë përbërësit për t’i bërë ato nga e para, duke përshtatur ngjyrën dhe aromën për të marrë produktin perfekt. Kur të keni mbaruar, hidhini ato në kavanozët e përfshirë dhe dekorojeni!

Brenda kutisë, do të gjeni një pako me pastrim sheqeri, përbërës me aromë dhe ngjyra, një pipetë, 2 kavanoza dhe ngjitëse.

Specifications

Manufacturer

RMS

Manufacturer Number

R65-3540

Our Product Number

544787

Safety Information

Not suitable for children under 36 months