Glitter PWR Colour Your Own Water Bottle

12.00

Ka stok

SKU: 539289 Kategori:

Inkurajoni fëmijët tuaj që të jenë krijues me Glitter PWR Color Your Own Water Bottle.

Ky set i shisheve të ujit Color Your Own Water Bottle ofron mënyrën ideale për fëmijët që të eksplorojnë anët e tyre krijuese. Mos u mjaftoni vetëm me një shishe uji standarde, të mërzitshme, dekorojeni ashtu siç dëshironi, duke shtuar shkëlqim dhe ngjyrë dhe duke e bërë atë të spikatur dhe të duket e lezetshme. Përmban një shishe uji, plus aksesorë dekorimi duke përfshirë stilolapsa me shkëlqim, ngjitëse dhe furçë.

E përshtatshme për moshat 5+ vjeç

Specifications

Manufacturer

RMS

Manufacturer Number

R65-3109

Our Product Number

539289

Age

5 – 8, 8 – 11