Grow and Decorate Your Own Farmers Garden

6.99 9.00

Ka stok

SKU: 558140 Kategori: , , Etiketë:

Lëreni anën tuaj krijuese të rritet me kompletin e artizanatit Grow and Decorate Your Own Farmers Garden.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin bojëra, furçë bojë, tabela druri të bimëve, pako farash, mbjellëse plastike me kapak, ngjitëse dhe udhëzues
  • Një komplet i shkëlqyeshëm artizanal për të ndihmuar në mësimin e fëmijëve rreth rritjes së bimëve dhe se si të kujdesen për to
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec

Specifications

Manufacturer

RMS INTERNATIONAL

Manufacturer Number

R03-0243/ENT-B

Our Product Number

558140

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8