Jurassic World Camp Cretaceous Board Game

12.00

Ka stok

SKU: 558228 Kategori: ,

Ik nga Isla Nublar me lojën familjare Jurassic World Cretaceous.

Bazuar në serialin origjinal të animuar të Netflix, Jurassic World Camp Cretaceous, kjo lojë bordi i lejon lojtarët të bëhen pjesë e botës së dinosaurëve. Vendosni zarin dhe lëvizni nëpër tabelë në sektorë të ndryshëm të hartës. Vizitoni pikat kryesore të kampit gjatë rrugës si kopshtet botanike dhe mbretëria T-Rex. Secili sektor ka kartat e veta përkatëse të lojës që përcaktojnë fatin tuaj. A do të të ndjekë një Velociraptor dhe do të të duhet të vraposh 2 hapësira? Apo do të hipni në xhirosferë dhe do të shkoni përpara?

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: Lojë tavoline Jurassic World Camp Cretaceous me kartat e lojës
  • Bazuar në serialin e njohur të Netflix
  • Ndërtoni dinosaurët ndërsa luani!
  • Kartat e ndryshme të lojës për sektorë të ndryshëm në tabelë
  • Për 2-6 lojtarë
  • Përmasat e përafërta: 52 x 42 cm
  • E pershtatshme per moshat 5+ vjec

Specifications

Manufacturer

RMS INTERNATIONAL

Manufacturer Number

93-0060/ENT

Our Product Number

558228

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8