Guess Who? Classic Game

30.00

Vetëm 1 stok

SKU: 530027 Kategori: , ,

Është Guess Who? – loja origjinale me hamendje!

Loja Guess Who? kthehet në tabelat e stilit tavoline, të stiluara sipas origjinalit, në vend të tabelave të dorës. Secili lojtar zgjedh një personazh misterioz dhe më pas duke përdorur pyetjet me përgjigje po ose jo, ata përpiqen të kuptojnë karakterin misterioz të lojtarit tjetër. Kur ata mendojnë se e dinë se kush është karakteri misterioz i kundërshtarit të tyre, lojtarët bëjnë një hamendje. Nëse supozimi është i gabuar, ai lojtar e humbet lojën.

Lojtarët gjithashtu mund të sfidojnë kundërshtarët në një seri lojërash në Serinë e Kampionatit, ku lojtari i parë që fiton 5 ndeshje është kampion i Guess Who?.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 2x tabela lojërash, 48x karta të personazheve, 24x karta Misteri, 2x shënues dhe udhëzime
  • Bëni me radhë pyetje të zgjuara për përgjigjet “po” ose “jo” për të eliminuar personazhet. I pari që e gjen saktë një personazh misterioz fiton
  • Kush do ta gjejë personazhin misterioz i pari?
  • Kërkohet montim nga të rritur
  • Për 2 lojtarë
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec

Specifications

Manufacturer

Hasbro

Manufacturer Number

C2124102

Our Product Number

530027

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids