Happyland Fairy Tale Wobble Along Hedgehog

14.99 29.99

Ka stok

SKU: 540412 Kategori: , , Etiketë:

Me një tendë në formë petali për t’i mbrojtur zanat nga dielli i nxehtë i pasdites, Happyland Wobble Along Hedgehog nga Early Learning Center është gati t’i bartë ato në të gjithë Happyland me stil.

Ulini zanat në pjesën e pasme në karrocë dhe ndihmojeni iriqin duke e shtyrë përpara dhe shikojeni atë të lëkundet nga njëra anë në tjetrën.

Happyland është një vend mrekullish, i krijuar nga imagjinata e çdo fëmije që udhëton atje! I krijuar për duart e vogla, Happyland Wobble Along Hedgehog i ndihmon të vegjlit të zbulojnë botën dhe të zhvillojnë aftësi sociale.

Karakteristikat e produktit:

  • Set i personazheve të Happyland me iriq dhe karrocë
  • Seti përmban: 1x iriq, 1x karrocë dhe 2x zana
  • Figurat për duar të vogla për t’u mbajtur
  • Frymëzon lojën me imagjinatë dhe mund të kombinohet me sete të tjera Happyland për një argëtim edhe më të besueshëm
  • Lëreni imagjinatën tuaj të lirë në Happyland
  • Dimensionet e produktit: 11,5 cm (H) x 26 cm (P) x 14 cm (D)
  • Dimensionet e paketimit: 16,5 cm (H) x 27,5 cm (P) x 18 cm (D)
  • E përshtatshme për moshat 18+ muaj

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

127419

Our Product Number

540412

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.