Heroes of Goo Jit Zu – DC Kryptonian Armor Superman

19.99

Ka stok

SKU: 556797 Kategori: , ,

Superheronjtë e DC dhe Heronjtë e Goo Jit Zu kanë kombinuar sërish forcat për t’ju sjellë formacionin përfundimtar të superheronjve më të egër, më të këqij dhe më të lezetshëm ndonjëherë – të gjithë gati për të mposhtur të keqen dhe për të shpëtuar ditën!

Shtrydhni, shtrëngoni dhe shtrini krahët, këmbët dhe trupin e tyre! Trupat e tyre të mahnitshëm elastik mund të shtrihen deri në 3 herë në madhësinë e tyre dhe më pas të kthehen në formën dhe madhësinë e tyre origjinale!

Zbuloni një mënyrë të re për të luajtur dhe për të shpëtuar ditën me këta heronj të lezetshëm koleksionues DC të Goo Jit Zu!

Informacioni i produktit:

E shkëlqyeshme për lojëra shqisore pa rrëmujë

Koleksiononi të gjitha

Çdo DC Hero ka një mbushje unike goo me një strukturë dhe ndjesi të ndryshme

Specifications

Manufacturer

CHARACTER OPTIONS LTD

Manufacturer Number

41288

Our Product Number

556797

Safety Information

Not suitable for children under 36 months