Hexbug Junkbots Small Factory Habitat – Sector 44 Research Lab Playset

30.00

SKU: 553542 Kategori:

Tani mund të luani skenat nga loja dhe seritë Junkbots Small Factory Habitat – Sector 44 Research Lab. Zbuloni një laborator shkencor misterioz plot me pjesë të fshehura, arka dhe të dhëna për të ndërtuar robotin tuaj, ose mund të anuloni planet për të bërë krijimin tuaj. Shtoni module të energjisë për t’i dhënë robotit tuaj lëvizje!

Brenda do të zbuloni 2 nga 16 Junkbots! Ky sistem ndërtimi i kutisë miseterioze është ndërtimi i parë i habitatit nga Junkbots me një sistem të ndërthurur të ndërtimit të tubave që mund t’i tërhiqni tubat direkt nga muri, ka edhe më shumë për të dekonstruktuar dhe rindërtuar për ndërtime alternative!

Përfshin 2 personazhe robotësh të koleksionueshëm, habitatin e fabrikës dhe mbi 200 pjesë ndërtimi të përbëra nga komponentë karakteri, tuba dhe lidhës

  • Dekonstruktoni për të ndërtuar karaktere dhe kontraksione për t’i përdorur robotët.
  • Surprizë, paketim në stil kuti misterioze me 2 personazhe robotësh dhe mbi 200 pjesë ndërtimi.
  • Modulet e fuqisë (drita dhe lëvizje) shtojnë eksitimin dhe funksionalitetin
  • Ndërtoni sipas planit të sugjeruar ose krijoni personazhet dhe mjedisin tuaj
  • Kërkesat për baterinë 3 x AG13/LR44 (përfshirë)
  • E pershtatshme per femije 5+ vjec

Specifications

Manufacturer

Innovation First

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

430-7131-00GL04

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.