HEXBUG Nano Zip Line Starter Set

14.99

Vetëm 1 stok

 

Ngrihuni në lartësi të reja dhe dërgojeni HEXBUG nano-n tuaj të lëvizë në ajër me Setin e nisjes së Zip Line.

Konfiguro habitatin me shumë nivele dhe shiko HEXBUG-in tënd duke u ngjitur në rampën spirale. Më pas kapeni atë në kabllon 18 cm të gjatë dhe dërgojeni në një aventurë me zip line.

Ky set fantastik përmban 23 pjesë të lehta për t’u lidhur dhe vjen me një nano insekt të rrallë HEXBUG. Ju gjithashtu mund ta kombinoni atë me setet tjera për të krijuar mega paraqitje.

I përshtatshëm për fëmijët e moshës 3+ vjeç.

Ju lutemi vini re: Kombinohet vetëm me sete të tjera Nano V2.

Çfarë ka në kuti?

  • Nano insekt i rrallë HEXBUG
  • 4 x kapëse Zip line
  • Zip line 18 cm
  • 23 x pjesë që lidhen lehtë

Specifications

Manufacturer

Innovation First

Manufacturer Number

477-2087

Our Product Number

513752

Age

3 – 5, 5 – 8