Home safety kit

14.90 19.99

SKU: 659520 Kategori: Etiketë:

Kompleti thelbësor me gjithçka që ju nevojitet për sigurinë fillestare në shtëpi. Përmbajtja:
Ndalesa e derës 1 copë silikoni
Mbulesa folesh të kthyeshme 6 copë
Ndalesa sirtare 6 copë me vida
Mbrojtës qoshe silikoni 8 copë

NDALIMI I DERËS SILIKONI Ndaluesi i derës silikoni zvogëlon rrezikun e shtrëngimit të gishtave të fëmijës suaj kur mbyllet dera. Gjithashtu mund të parandalojë që fëmijët të mbyllen aksidentalisht brenda një dhome. E pershtatshme per cdo dere me trashesi 25-45mm. dhe për sipërfaqe plastike, çeliku dhe druri. PARALAJMËRIM: Zëvendësoni pajisjen nëse ndonjë pjesë duket e dëmtuar, e konsumuar ose e humbur. Përdorni një pajisje të dytë për të mbrojtur gjithashtu anën e varur të derës.

Mbulesat e prizave TË KËRTALUESHME Mbulesat e prizave zvogëlojnë rrezikun që fëmijët të vendosin gishtat ose sendet në priza. Ky produkt është i përshtatshëm për prizat Schuko. Vetëm për përdorim shtëpiak të brendshëm.

BLLOKES ME VIDA Ky produkt eshte i pershtatshem per sirtare laminate dhe druri te cdo mase. Përdorni 2 pajisje nëse gjatësia e sirtarit është më shumë se 60 cm. Vetëm për përdorim shtëpiak të brendshëm. I pajisur me vida për fiksim.

ROJTËSET TRANSPARENTE TË KËNDIT Mbrojtësit e këndit janë një mbrojtje e përshtatshme për të reduktuar rrezikun që fëmija të lëndohet duke goditur cepat e mobiljeve. Ato aplikohen duke përdorur shirit të dyanshëm. Vetëm për përdorim shtëpiak të brendshëm.

 

 


							

Specifications

Manufacturer

GIORDANI

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

8054688011584

Our Product Number

659520

Age

0 – 12 Months

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.