Hot Wheels City Wreck & Ride Gorilla Attack Playset

39.99

Seti i lojërave Hot Wheels City Wreck & Ride Gorilla Attack përmban një gorillë të madhe që ka marrë nën kontroll stacionin e karburantit Hot Wheels City dhe dëshiron të hajë çdo makinë që vjen afër!

Fëmijët aventurierë mund të përdorin lëshuesin për të dërguar automjetin e përfshirë Hot Wheels nëpër krahët e Gary-t dhe përmes gojës së tij dhe të përdorin dy pompat e benzinës me zorrë të lëvizshme për të ‘mbushur me karburant’. Gjurmët e përkulshme përmbajnë pika të shumta lidhjeje që mund të përdoren për të krijuar peizazhin tuaj të qytetit duke u lidhur me grupe të tjera Hot Wheels (shiten veçmas).

Karakteristikat kryesore:

  • Seti i lojërave Hot Wheels City Wreck & Ride Gorilla Attack përmban një pistë gorilla dhe përfshin një makinë Hot Wheels.
  • Gorilla Gary ka pushtuar stacionin e karburantit Hot Wheels City dhe krahët e tij që shtrihen mbi një metër janë bërë nga pjesë të lakueshme të pistave me të cilat kërkuesit e emocioneve mund të garojnë me automjetin e përfshirë Hot Wheels.
  • Në njërin skaj të këtij seti Hot Wheels është një lëshues që fëmijët e përdorin për t’i dërguar makinat e tyre përmes gojës së gorillave gjigante dhe për të mos u ngrënë gjatë kryerjes së marifeteve të çmendura!
  • Ju mund t’i lidhin setet Hot Wheels me njëra tjetrën (shiten veçmas), duke krijuar mundësi edhe më të mrekullueshme të tregimit.
  • E pershtatshme per moshat 4+ vjec

Specifications

Manufacturer

MATTEL TOYS

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

HDR30

Age

3 – 5, 5 – 8

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.