Hot Wheels Dragon Drive Firefight Playset and Car

79.99

Ka stok

Duke thirrur të gjithë kërkuesit e emocioneve – ndihma juaj është e nevojshme për të shpëtuar stacionin e zjarrfikësve të Hot Wheels City nga një dragua vicioz me Playset-in Hot Wheels Dragon Drive Firefight!

Ky set lojërash makinash përmban Dante dragoin, i cili duhet të mposhtet duke garuar me makinën lodër Hot Wheels të përfshirë në pistë përgjatë trupit të tij përpara se të bëjë marifete të mahnitshme! Goditi kokën e Dantes dhe e mposht atë. Ky set loje përmban veprim 360° dhe mund të lidhet me sete të tjera Hot Wheels për të krijuar aventura të pafundme.

Karakteristikat kryesore:

  • Kryeni marifete për të mposhtur një dragua me setin e lojës Hot Wheels Dragon Drive Firefight, i cili përfshin një makinë lodër Hot Wheels.
  • Dante dragoi ka sulmuar stacionin e zjarrit dhe tani po kërkon të hajë makina dhe të shkatërrojë Hot Wheels City. Mënyra e vetme për të shpëtuar qytetin është të lëshoni automjetet tuaja Hot Wheels për ta rrëzuar atë.
  • Lëvizni dorezën e bashkangjitur për të sjellë në jetë Dante dragoin, më pas tërhiqeni dorezën për të dërguar makinën tuaj Hot Wheels në garë nëpër pistë, e cila kalon përgjatë trupit të dragoit.
  • Kur të jenë gati për të lëshuar goditjen përfundimtare, kërkuesit e emocioneve mund ta nisin makinën përmes lakut për të goditur kokën e dragoit dhe ta rrëzojnë atë, duke shpëtuar qytetin!
  • Ky set loje me temë stacionin e zjarrit përmban lojë modulare 360° dhe lidhet me sete të tjera të Hot Wheels për të krijuar mundësi të pafundme garash (sete shtesë shiten veçmas).
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

Mattel

Our Product Number

556397

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5