Hot Wheels Monster Trucks Arena Smashers Race Ace Smash Race Challenge Playset

34.99

Rrëzoni një kullë gomash për të arritur në vijën e finishit. Baza me lëkundje krijon reagime ndijore për lojë vërtet tërheqëse. Fëmijët mund të ndiejnë fuqinë e përplasjes në pëllëmbët e duarve të tyre. Drejtoni kamionin përbindësh Race Ace në 4 pikat e goditjes për të kapërcyer pengesat dhe për të fituar sfidën. Seti përfshin gjithashtu një makinë dhe mund të lidhet me sete të tjera për të krijuar një botë Hot Wheels Monster Trucks Arena Smashers (shiten veçmas).

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: Hot Wheels Monster Trucks Arena Smashers Race Ace Smash Race Challenge Playset me Race Ace Monster Truck dhe makinë
  • Shkoni në 4 pikat e goditjes për të fituar sfidën
  • E përputhshme me setet e tjera Hot Wheels Monster Trucks Arena Smashers (shiten veçmas)
  • E pershtatshme per moshat 4+ vjec

Specifications

Manufacturer

MATTEL TOYS

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

HNB89

Our Product Number

553296

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.