Hot Wheels Launch Across Challenge

59.99

Vetëm 2 stok

SKU: 5000100022 Kategori: ,

Hot Wheels Launch Across Challenge është një mënyrë fantastike për të luajtur me makina të hedhura në formë metalike dhe për të testuar aftësitë motorike. Ky set unik është si një lojë për 1 ose 2 lojtarë. Secili lojtar lëshon makinat e tij për të goditur pllakat e tij, duke i kthyer ato për të marrë të gjitha pllakat e tij në një ngjyrë përpara se kundërshtari i tij t’i bëjë. Secili lojtar mund të lëvizë lëshuesin për të rregulluar vendin ku ulet makina e tij, ose të marrë një qasje mbrojtëse dhe të përpiqet të vendosë makinat në anën e lojtarit tjetër për të ndryshuar ngjyrat e pllakave të tyre nëse janë afër fitores. Për një mënyrë shtesë për të luajtur, lojtarët mund të rrokullisin platformën për të nisur makinën e tyre poshtë pllakave, duke i kthyer ato nga poshtë.

 

I preferueshëm për moshën 4+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Mattel

Our Product Number

5000100022

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5