Hot Wheels – Multi-Loop Race Off Playset

59.99

Vetëm 1 stok

SKU: 5000100025 Kategori: ,

Garoni në pistë përmes disa rrathëve për të fituar pikë dhe jini të parët që të fitoni. Një veturë Hot Wheels është e përfshirë. Lidheni këtë set me sete të tjera për të zgjatur aventurat e garave (sete të tjera shiten veçmas). Nuk përdoret me të gjitha veturat Hot Wheels. Ngjyrat dhe dekorimet mund të ndryshojnë.

  • Garoni për të parë se kush mund të shënojë më shumë pikë dhe ta çojë konkurrencën në fund të listës!
  • Përdorni lëshuesit e shpejtësisë për të garuar me makina përmes një serie rrathësh, makina e parë përmes lakut më të madh e thyen atë duke bërë që tjetra të rrëzohet nga pista. (Një automjet është i përfshirë; automjete shtesë shiten veçmas.)
  • Mbani rezultatin me flamujt që ulen automatikisht kur kalon makina.
  • Ky set mund të kombinohet me sete të tjera Hot Wheels (secila shitet veçmas) për të vazhduar garën dhe për të shpikur pista dhe pengesa të reja!
  • Përfshin 1 veturë Hot Wheels për të filluar garën menjëherë, duke e bërë atë një dhuratë të shkëlqyer për fëmijët e moshës 4+ vjeç.

Specifications

Manufacturer

Mattel

Our Product Number

5000100025

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5