Imaginext DC Super Friends Bat-Tech Batcave and Figure

79.99

S’ka stok

SKU: 554186 Kategori: , , , ,

Imaginext DC Super Friends Bat-Tech Batcave është një set lojërash emocionuese që i lejon fëmijët të ndihmojnë Batmanin të përgatitet në strofkën e tij sekrete për të luftuar krimin!

Figura e Batman-it e përfshirë mund të vendoset në dhomën e energjisë, duke i lejuar fëmijët të rrotullojnë Power Pad dhe të përjetojnë dritat dhe tingujt emocionues. Fuqia e sipërme mund të rrotullohet për të anuar sinjalin gjigant Bat-Signal dhe për të lëvizur platformat te lëshuesi i predhës ose Batwing lart e poshtë, duke lëvizur Batmanin rreth strofullit të tij.

Ky set lojërash Batman vjen gjithashtu me një derë kurthi dhe një qeli burgu për të mbyllur armiqtë dhe për të shpëtuar Gotham City.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin set lojërash Bat-Tech Batcave, një figurë Batman, Batwing, lëshues, dy predha dhe dy aksesorë luftarakë.
  • Përfshin tavolinat e energjisë që ndezin dritat dhe tingujt për ta bërë Batmanin gati për luftimin e krimit
  • Pasi armiqtë janë grumbulluar, Batcave ka një derë kurthi dhe një qeli burgu për t’i mbyllur ata
  • Bateritë e kërkuara: 3 x AA (të përfshira)
  • E përshtatshme për moshat 3-8 vjeç

Specifications

Batteries Required

3 x AA (included)

Manufacturer

Mattel

Manufacturer Number

GYV24

Our Product Number

554186

Age

3 – 5, 5 – 8