Jacks Fantastic Sticker Box

9.00

S’ka stok

SKU: 558170 Kategori: ,

Fëmijëve dhe të rriturve njësoj do t’ju pëlqejë kjo kuti ngjitëse, e mbushur me 20 sete ngjitësesh të mrekullueshme!

Pavarësisht nëse doni të krijoni një fletore artit dhe artizanatit ose mund ti përdorni për t’i shpërblyer fëmijët tuaj!

Përfshin 20 sete të ndryshme të mbushura me gjithsej 1000 ngjitëse!

E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

RMS INTERNATIONAL

Manufacturer Number

R65-4972

Our Product Number

558170

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5