Jurassic World Dominion Grow Your Own Dinosaur Sanctuary Craft Set

20.00

Ka stok

Fëmijëve do t’ju pëlqejë ky set artizanal i Jurassic World Dominion Grow Your Own Sanctuary Dinosaur, do të rritet lakra jeshile, fieri dhe bari në teranium dhe do të shtojnë dekorime të dinosaurëve dhe malin model për të krijuar peizazhin e përsosur të Dominionit!

E pershtatshme per moshat 6+ vjec

Specifications

Manufacturer

RMS INTERNATIONAL

Manufacturer Number

93-0048/ENT

Our Product Number

556160

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8