Kesho Colour Change Lip Balm Kit Craft Set

8.00

S’ka stok

SKU: 553690 Kategori: ,

Krijoni balsamët tuaj të buzëve me ndryshim të ngjyrës me këtë set artizanati Kesho Color Change Lip Balm Kit.

Ky set argëtues përfshin përbërës për 3 balsame buzësh, zgjidhni dhe përzieni shijet për një kombinim unik dhe përdorni ngjitësit për të dekoruar tubat – do t’i mbani të gjitha për vete apo do t’i ndani me miqtë?!

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin tuba për shkëlqim buzësh, bazë dylli për ndryshimin e ngjyrës, copëza dylli, ngjyra, aromat, udhëzimet dhe fletë ngjitëse
  • Krijoni balsamët tuaj për buzët, zgjidhni aromat, ngjyrat dhe shtresoni modelet tuaja!
  • E shkëlqyeshme për t’u ndarë me miqtë
  • E pershtatshme per moshat 8+ vjec

Specifications

Manufacturer

RMS INTERNATIONAL

Manufacturer Number

R65-4690

Our Product Number

553690

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

8 – 11