Kesho Hidden Surprise Bath Bomb DIY Craft Kit

15.00 20.00

Ka stok

SKU: 550309 Kategori: , , Etiketë:

Fëmijëve kreativë do t’ju pëlqejë të argëtohen shumë në kohën e banjës me këtë çantë artizanale të mbushur me bath bombs nga Kesho.

Përgatituni të mahniteni! Fëmijëve do t’ju pëlqejë të krijojnë aktivitetin e tyre të banjës me këtë komplet emocionues. Duke përdorur pajisjet dhe përbërësit e ofruar, ata mund të provojnë ngjyra dhe aroma të ndryshme. Pavarësisht nëse zgjedhin t’i japin krijimet e tyre si dhurata ose preferojnë t’i testojnë vetë, ka shumë mundësi për argëtim dhe kreativitet.

Karakteristikat e produktit:

  • Një çantë artizanale argëtuese për fëmijët që të krijojnë krijimet e tyre me bath bombs!
  • Përfshin stacionin e krijimit, pluhurat, vajrat e aromatizuar, ngjyrat dhe një kallëp bombë për banjë
  • Përfshin gjithashtu celofan me ngjyra dhe ngjitëse në mënyrë që fëmijët të mund t’i dhurojnë krijimet e tyre unike
  • E përshtatshme për moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

RMS International

Manufacturer Number

R65-2034-A

Our Product Number

550309

Safety Information

Not suitable for children under 36 months