LEGO Classic Grey Baseplate 48×48 Building Board 11024

19.99

Vetëm 1 stok

SKU: LE11024 Kategori: , ,

Vendosni themelet për krijime të pafundme me bazën LEGO® Classic Grey (11024).

Me përmasa mbi 38 cm, kjo lodër ndërtimi me cilësi të lartë u jep fëmijëve një peizazh të gjerë LEGO mbi të cilin mund të ndërtojnë, luajnë dhe shfaqin krijimet e tyre.

Kjo pllakë bazë cilësore ka mbërthim të mjaftueshëm për të mbajtur blloqet e ndërtimit LEGO në çdo kënd, madje edhe me kokë poshtë, kapja e fortë u jep fëmijëve një mënyrë pa shembje për të transportuar dhe shfaqur krijimet e tyre.

Setet LEGO Classic vendosin lojën në duart e fëmijëve dhe ndërsa ata ndërtojnë, krijojnë dhe imagjinojnë, aftësitë e tyre të të menduarit të lirë dhe zgjidhjes së problemeve vazhdojnë të rriten!

Kjo pllakë bazë ofron një peizazh të hapur për të gjitha llojet e krijimeve LEGO® Të qëndrueshme dhe të forta – u ofrojnë ndërtuesve një kontroll të fortë dhe të qëndrueshëm për blloqet e tyre të ndërtimit LEGO®

Karakteristikat e produktit:

  • Një botë me mundësi krijuese
  • Përmasat mbi 38 cm katror, kështu që ka shumë hapësirë për projektet dhe ekranet e ndërtimit të fëmijëve
  • Artikull pa bateri – Mundësuar nga fëmijë krijues me imagjinatë të madhe
  • Nuk kërkohen udhëzime – Thjesht hiqni pllakën e bazës nga kutia për orë të tëra lojërash imagjinative
  • E pershtatshme per moshat 4+ vjec

Specifications

Manufacturer

LEGO EUROPE NORTH

Manufacturer Number

11024

Our Product Number

LE11024

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.