LEGO Disney Elsa’s Castle Courtyard Dress Set – 43199

13.00

Vetëm 1 stok

SKU: LE43199 Kategori: , , ,

Mundësitë imagjinative të lojës ju presin brenda këtij seti LEGO Disney Elsa’s Castle Courtyard (43199).

Ai përmban një hark të ndërtuar në oborrin e kështjellës së lodrës Frozen me shatërvan, figurën e detajuar të kukullës së Princeshës Elsa, figurën LEGO Snowgie dhe fustanin special ‘diamanti’, që lidhet me fundin e shatërvanit për të vepruar si ruajtje për mini-kukullën.

Ndërtimi ndihmon në rritjen e vetëbesimit të fëmijëve, ndërsa grupi inkurajon imagjinatën dhe kreativitetin e fëmijëve teksa riprodhojnë skena të bazuara në filma ose krijojnë të tyren.

Karakteristikat e produktit:

Përmban 53 pjesë.

Mund të luhet vetë ose të shtohet në grupe të tjera LEGO ǀ Disney (shiten veçmas)

Dimensionet e përafërta: 14 cm L x 14 cm G x 11 cm D

E përshtatshme për moshat 5+ vjeç

Specifications

Manufacturer

LEGO EUROPE NORTH

Manufacturer Number

43199

Our Product Number

555800

Safety Information

Not suitable for children under 36 months